011/314-2063 060/0369-222 info@lagen.rs Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

Hidroizolacija

Hidroizolacija ima ulogu da štiti građevinske objeke i prostore od vlage i vode. Upravo zbog njene primarne – osnovne funkcije, da štiti od vode i vlage, hidroizolacija se postavlja na spoljašnjost konstrukcije, jer spolja objekat ima direktni kontakt sa vodom i vlagom. Hidroizolacija, zapravo, jeste funkcionalni vodonepropusni sloj i na taj način sprečava prodor vode u konstrukciju.

Više

Kod spoljašnjih vertikalnih površina zgrade koji su izloženi vremenskim uticajima -hidroizolacija ima najveću primenu. To najčešće mogu da budu balkoni, terase i ravni krovovi.

Hidroizolacija garantuje očuvanje suve konstrukcije. Na taj način, hidroizolacija, obezbeđuje izuzetno povoljne i dobre uslove za rad, kao i za mnoge druge različite namene u unutrašnjim prostorijama.

Posebnu vrstu hidroizolacije predstavljuju takozvane bitumenske trake. Bitumenske trake najčešće koriste za hidroizolaciju kuća, kao i stambenih zgrada.

Bitumen je materijal koji možemo naći u prirodnim ležištima. Njegova karakteristika, izuzetno značajna i bitna, je njegova ekološka prihatljivost. Koristi se od davnina, unazad hiljadama godina i to u građevini i putogradnji kao pre hidroizolacioni materijal. Svoju primenu je nalazio takođe i za za popravaljanje rupa na brodovima kao i za sprečavanje prodora vode.

Zaista je veliki broj  prednosti korišćenja bitumenskih traka. Neke od njih su:

  • proizvodi poseduju visoki udeo bitumena
  • proizvodi imaju svu tehničku dokumentaciju i sertifikate
  • poseduju kvalitete prema strogim zahtevima Normi, SRPS EN 13969, SRPS EN 13707, SRPS EN 13970, te u skladu s nacionalnim dodatkom SIST 1031
  • svi proizvodi su vrlo praktični i mogu se jednostavno ugraditi
  • ugradnja je moguća u različitim vremenskim uslovima
  • material je izuzetno dugotrajan

Široka paleta proizvoda – hidroizolacija od temelja do krova

Kompanija Lagen d.o.o u svom širokom asortimanu nudi raznovrsne materijale hidroizolacije na bazi bitumena.

Navodimo paletu proizvoda:

Veoma je važno na vreme obezbediti pravilan izbor materijala kao i ugranju po preporuci struke, jer u suprotnom prepravke nestručno izvedenih hidroizolacija su dosta zahtevne i skupe.

Možemo izdvojiti i najprodovanije od hidroizolcionih proizvoda za ravan krov:

Smanji

WordPress Theme built by Shufflehound. © Lagen DOO, Beograd
has been added to the cart. View Cart
POZOVITE NAS