011/314-2063 060/0369-222 info@lagen.rs Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

Aluminijumske skele, Aluminijumske merdevine i platforme

Upotreba skela, merdevina i platformi

Ukoliko planirate da koristite aluminijumske skele, aluminijumske merdevine i platforme, pre svega treba da odredite obim rada i učestalost korišćenja. Važnije od toga je da saznate, da li ćete koristiti aluminijumske merdevine za naporne radove.
Ako želite da obavite posao koji zahteva da dugo koristite obe ruke, trebalo bi da koristite sisteme aluminijumskih skela umesto merdevina.

Izaberite pravi proizvod:

Iz našeg asortimana skele, merdevine i platforme ćete odabrati i po sledećim karakteristikama:

  • Potrebna radna visina
  • Maksimalna visina platforme
  • Prema gabaritima alata i materijala, dimenzije platforme
  • Prema delatnosti i učestalosti korišćenja.

Više

Proizvodne grupe

Prilikom izbora proizvoda možete pregledati kategorizovane grupe proizvoda, kao što su tipovi:

Za zahtevne primene i za kontinuiranu upotrebu 

Industrijske platforme i aluminijumske pokretne skele.

Ovakve vrste merdevina (platformi) treba da se koriste gde je potreban kontinuirani i težak rad. Treba koristiti proizvode sa ne klizajućim radnim površinama i sa sposobnošću za dodatno osiguranje konstrukcije pokretne skele. Proizvod mora biti u skladu sa uslovima rada na terenu, i ako je moguće, treba radno okruženje urediti u skladu sa bezbednim radom. U blizini radnog prostora ne sme biti bilo kakavih oštrih predmeta.

Industrijske platforme su aluminijumske i pokretne na točkovima. Ove aluminijumske merdevine platforma su namenjene za razne poslove u industrijskim oblastima i za skladištenja na policama u magacinu na potrebnoj visini.

Aluminijumske  platforme su namenjene najviše gde je potrebna visina za rad a nesmetan i siguran pristup se može obavljati sa obe ruke.

Povremena upotreba

Pokretne aluminijumske skele i aluminijumske merdevine

Pokretne aluminijumske skele koje su namenjene za poluprofesionalnu upotrebu se koriste isključivo u laganim radovima, kako u spoljašnjim tako i u unutrašnjim.

Sve aluminijumske skele iz naše ponude su pokretne, sa neklizajućim platfomama i gazištima.

Aluminijumske merdevine iz našeg asortimana su profesionalne trodelne aluminijumske merdevine, višenamenske merdevine i kućne merdevine.

Za teške poslove treba koristi isključivo profesionalne pokretne skele I industrijske aluminijumske platforme.

Dnevna profesionalna upotreba

Profesionalni tipovi skela – ProTube L i PS skele

Ovakva vrsta pokretne aluminijumske skele trebalo bi da ima udobnu I sigurnu radnu platformu, jaku I sigurnu aluminijumsku konstrukciju. Iz tog razloga ovi proizvodi moraju ispunjavati vaše standarde sigurnosti tokom rada, kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za profesionalni rad.

Profesionalne pokretne aluminijumske skele se proizvode u dve dimenzije osnove Pro Tube L 70x250cm i PS skele 120x240cm.

Radne visine kod Pro Tube L aluminijumskih skela su od 2 do 14m. Visina na koju se postavlja platforma je od 2 do 12m. Kod PS aluminijumskih skela radna visina je od 2 do 10m, a visina na koju se postavljaja platforma je od 2 do 8m.

Odaberite grupu aluminijumske skele, aluminijumske merdevine i industrijske platforme iz ponude Lagen d.o.o. , prema Vašim zahtevima.

Mi Vam garntujemo siguran rad na visini.

Smanji

has been added to the cart. View Cart
POZOVITE NAS