011/314-2063 060/0369-222 info@lagen.rs Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

Platforme

Takozvane aluminijumske platforma merdevine u stvari su industrijske platforme koje omogućavaju jednostavno odlaganje i skladištenje. Naša kompanija Lagen d.o.o. može da Vam ponudi ovakav tip proizvoda, proizvođača Cagsan Merdiven, čuvenog turskog brenda, inače jednog od vodećih svetskih proizvođa u ovoj oblasti.

Modeli aluminijumskih merdevina platformi

Modeli aluminijumskih platformi se međusobno mogu razlikovati prvenstveno se razlikuju po broju gazišta i dimenziji platforme (što zapravo znači dimenzija poslednjeg gazišta). Ovi modeli merdevina za police, magacine i skladišta, dostupni su u različitim dimenzijama i različiim radnim visinama. Tako da industijske aluminijumske platforme možemo razvrstati po sledećim modelima:

  • jednostrane platforme
  • dvostrane platforme
  • platforme sa stabilizatorom

Jednostrane aluminijumske platforme imaju dimenziju platforme 60x61cm, a radnu visinu do 355cm

Dvostrane aluminijumske platforme imaju nešto veću platform dimenzija – 60x75cm, a radna visina do 330cm.

Aluminijumske platforme sa stabilizatorom imaju najveću dimenziju platforme – 60x91cm, dok im je radna visina do 380cm.

Više

Upotreba merdevina za police

Jednostrane i dvostrane indutrijske aluminijumske platforma merdevine zahvaljujući  točkićama koje poseduju, izuzetno se jednostavno mogu pomeratii ili postaviti na željeno  mesto. Sistem kočenja koji imaju, a koji se aktivira prilikom  gaženja na stepenik aluminijumskih platforma, odnosno već prvim korakom, omogućava da platform postane konstantno fiksirana. Za vreme njenog korišćenja kao i rada na visini ona ostaje tako zakočena. Ovaj sistem zaključavanja deaktiviraće se tek nakon što ste sišli sa platforme,  tako da u tom smislu možete biti sigurni da je platform izuzetno sigurna i bezbedna za rad.

Kod najtežih uslova rada preporučuju se industrijske platforma merdevine sa stabilizatorima koje su apsolutno najodgovarajuće za takav rad i to zahvaljujući ojačanjima koje poseduju. Njihova struktra je izuzetno jaka i čini ih otpornim i izdržljivim. Njihova primena idealna je za razne tipove skladišta, za police kao i za mnogobrojne radove na visini. Upotreba ovih merdevina doprinosi povećanju radne efikasnosti. Takođe, ova industijska platforma ima takav tip konstrukcije  koja njeno postavljanje za rad čini veoma jednostavnim.  Ona se može postaviti jednostavnim izvlačenjem stabilizatora i nivelacijom. Industijska platforma sa stabilizatorima pored jednostavnosti, odlikuje se i bezbednošću jer  se na njenim točkovima nalaze i kočnice. Zahvaljujuči neklizajućim aliminijumskim platformama kod ovih merdevina omogućena je bezbednost i komfornost u mnogim industrijskim oblastima gde se zahteva rad na visini.

Kvalitet industrijske platforme merdevine

Platforme za police i odlaganja iz asortimana kompanije Lagen d.o.o. obnovljene su studijama tela koja se bave istraživanjem razvoja i kvaliteta. Ovaj proizvod zadovoljava zahteve EN131 zahvaljujući akcijama obnavljanja dizajna proizvoda i optimizacije vezane za sigurnost Takođe ovaj proizvod uspešno je prošao sva ostala ispitivanja i kao takav dobio međunarodno akreditovani TÜV-SÜD sertifikat kvaliteta EN131-7. Ovim dokumentom potvrđuje se i garantuje , pre svega, kvalitet, pouzdanost i trajnost serija aluminijumskih industrijskih platformi širom sveta.

U nastavku Vam predstavljamo detaljno svaki od proizvoda iz ove grupe.

Industrijske platforme – jednostrane

Naša kompanija Lagen d.o.o. u svojom širokom asortimanu nudi aluminijumske industrijske platforme različitih dimenzija u zavisnosti od broja stepenika (od 2 do 6 stepenika).

Posedovanje točkova, jednostranim platformama omogućavaja izuzetno laku pokretljivost.

Blokiranje točkova se izvršava već pri prvom koraku odnosno pri svakom stajanju na stepenik platforme zahvaljujući opružnom sistemu koji obavlja postupak fiksiranja platforme.  Ovaj sistem za blokiranje točkova čini industrijsku jednostarnu platformu potpuno bezbednom i sigurnom jer ona ostaje zakočena sve  vreme dok traje njeno korišćenje.

Industrijske aluminijumske platforme mogu podneti teret čak do 150kg.

Industrijske platforme poseduju međunarodno akreditovani TÜV-SÜD sertifikat kvaliteta EN131-7 norma.

Razne oblike i dimenzije ovih jednostranih industrijskih platformi možete pogledati u svakoj slici proizvod dole.

Uputstvo za korišćenje platforme možete pogledati ovde

Industrijske platforme – dvostrane

Dvostrane aluminijumske industrijske platforme su izuzetno slične jednostranim. Kao i jednostrane, proizvode se u više dimenzija, ukupno u četiri različite, u zavisnosti od broja gazišta (od 2 do 6 stepenika na dve strane).

Zahvaljujući opružnom sistemu kočenja koji poseduju, ovaj proizvod je fiksiran odnosno zakočen na tlu kada se popnete na platformi i ostaje takav sve dok ste na njoj. Čim napustite platformu, možete je veoma jednostavno i lako pomeriti na drugo željeno mesto pomoću njenih točkića..

Njihova maksimalna nosivost je do 150 kg tereta. Poseduju TÜV-SÜD sertifikat kvaliteta EN131-7 norme.

Ovde možete pogledati razne dimenzije dvostranih industijskih platformi.

Industrijske platforme sa stabilizatorom

Industrijske platforme sa stabilizatorom se prizvode u više dimenzija u  zavisnosti od broja stepenika.

Industrijska aluminijumska platforma sa stabilizatorima, poseduje  jaku i izdržljivu strukturu, takođe je i dodatno ojačana stabilizatorima pa je zbog toga odlična za primenu u veoma teškim uslovima rada. Izuzetno je dugotrajna. Kod ovakve platforme stabilnost je zagarantovana, a stablilnost itekako, umnogome, olakšava radove što doprinosi većoj radnoj efikasnosti. Zbog svoje konstrukcije vrlo je jednostavno možemo postaviti za rad, izvlačenjem stabilizatora i nivelacijom. Industrijska platforma sa stabilizatorom poseduje i točkove na kojima su postavljene kočnice. Napravljena je od neklizajućeg materijala što je samo još jedan u nizu faktora koji doprinosi sigirnosti pri korišćenju.

Kao ostale, i ove aluminijumske platforme poseduju sertifikate TUV SUD EN 131-7.

Razne dimenzije ovih industrijskih platformi sa stabilizatorom možete pogledati klikom ovde.

Smanji

Showing all 4 results

WordPress Theme built by Shufflehound. © Lagen DOO, Beograd
has been added to the cart. View Cart
POZOVITE NAS