011/314-2063 060/0369-222 info@lagen.rs Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

Termoizolacija

Termoizolacija iz naše ponude je:

Stiropotor u svrsi termoizolacije

U građevinskim konstrukcijama, stiropor je zbog svojih izuzetnih svojstava nezamenljiv. Koristimo ga na svim mestima, gde je neophodna termoizolacija i zvučna izolacija.

Ove ploče od ekspandiranog polistirena se koriste za izolacije zidova, krovova, podova i u drugim delovima građevinskih konstrukcija.

Odličan toplotni i zvučni izolator sa odličnim mehaničkim svojstvima.

Investicija u toplotnu izolaciju od stiropora (EPS-a) u relativno kratkom roku se vraća, kada se uzme u obzir ušteda toplotne energije. Stiroporu voda i vlaga iz okruženja ne smetaju, jer su ćelije “zatvorene” pod pritiskom vrele pare i nisu potrebna dodatna veziva.

Kombi ploče u svrsi termoizolacije

Kombi ploče su lake jednoslojne i višeslojne drveno cementne akustične i građevinske ploče.

Osnovna sirovina za proizvodnju je drvo četinara domaćeg porekla. Od iste sirovine se izrađuje drvena vuna, koja postupkom mineralizacije postaje teško zapaljiva, a u kompaktnu celinu povezana je sa cementnim vezivom.
Zbog proizvodnog procesa vlakna drveta otporna su na insekte, na upijanje vode i ne trunu. Ova vlakna drveta su i komapktna za ugradnju u kombinaciji sa drugim građevinskim materijalima i sistemima.
Osim upotrebe u građevinske namene, često se koriste kao akustične ploče sa dobrim toplotnim, zvučno izolacionim i apsorpcijskim svojstvima.

Stirodur

Stirodur ima veliku primenu u praksi kao termoizolacija.
Najviše se koristi za: izolaciju ukopanih delova zgrada, kod sistema ravnih krovova i obrnutih ravnih krovova, ugradnju u pod kod prostorija sa velikim opterećenjem na pritisak, izolaciju ukopanih delova objekta i zidova.
Stirodur ima i veliku primenu u industriji kao što je termoizolacija prikolica, kontejnera, zidova hladnjače itd.
Termoizolacija – Proizvodi iz našeg asortimana
has been added to the cart. View Cart
POZOVITE NAS