011/314-2063 060/0369-222 info@lagen.rs Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

FAKRO unutrasnje roletne

ARF Fakro unutrašnje roletne ili unutrašnje zavese pružaju vrlo dobru zaštitu od sunčeve svetlosti. Izrađena je od elegantne i dekorativne tkanine koja ne propušta svetlost na krovnom prozoru. Ova zavesa za krovni prozor dolazi sa bočnim vođicama koje omogućavaju zaustavljanje zavese u bilo kojem položaju i samim tim osiguravaju zatamnjivanje prostorije.

Sami odaberite položaj u kome će zavesa ostati zahvaljujući vođicama.

 

Tkanina koja se koristi za proizvodnju zavesa za zatamnjenjivanje sa spoljne strane prekrivena je posebnim srebrnim materijalom. Ovaj poseban srebrni materijal okrenut ka staklu omogućava potpunjo zatamnjivanje prostorije. Bočne vođice i zaptivka na donjoj traci minimalizuju pojavu zazora.

Opis proizvoda

Karakteristike Fakro unutrasnje roletne za krovne prozore ili  zavese za krovne prozore:

  • Potpuno zatamnjivanje sobe i “ugodan mrak” moguć je čak i za vreme vrućih sunčanih dana, zahvaljujući posebnoj strukturi tkanine koja ne propušta dnevnu svetlost
  • Lagano podešavanje dotoka svetlosti – mogućnost zaustavljanja tende u bilo kojem položaju i smanjenja pojava praznina između tkanine i stakla zahvaljujući vođicama
  • Delimična zaštita od sunčeve toplote (treba koristiti spoljnu tendu za zaštitu od vrućine)
  • Ograničeni gubitak toplote u periodima grejanja
  • Potpuna privatnost – pokriva ceo krovni prozor
  • Zaštita od UV zračenja
  • Jednostavno održavanje Fakro unutrašnje roletne

Fakro unutrašnje zavese za krovne prozore su proizvod za manuelno korišćenje ili uz teleskopsku šipku za krovni prozor. Svi proizvodi iz naše ponude su kompatibilni jer su proizvođača Fakro. Unutrašnje zavese za krovni prozor smanjuju o zagrevanje prostorije u kombinaciji sa spoljnom tendom ili roletnom.

 

Rezultati testiranja pokazuju da su artikli iz grupe zatamljivanja tj. proizvoda za spoljnu primenu kod krovnih prozora ( tende ), ponudili najbolju zaštitu od vrućine. Znači da spoljne tende i spoljne roletne zaustavljaju prodor sunčeve toplote već spolja, a ne unutar prostora što je naročito važno tokom dnevnih visokih temperatura.

Proizvodi za unutašnju primenu služe za regulaciju jačine svetlosti i pored tog pružaju dodatnu dekoraciju prostora.

 

Fakro unutrasnje roletne ili unutrašnje zavese za krovne prozore služe za zatamnjivanje sobe i “ugodan mrak” čak i za vreme sunčanih dana, zahvaljujući posebnoj tkanini, koja ne propušta svetlost.

Ukupna energetska vrednost prodora toplote:

  • Abb. 1 – Krovni prozor bez dodatne opreme
  • Abb. 2 – Krovni prozor sa unutarnjim zavesom
  • Abb. 3 – Krovni prozor sa vspoljnom roletnom ili tendom

(Zavisno od upotrijebljenog materijala proizvoda)

Ovaj proizvod možete da pogledate i na stranici Fakro proizvođača, klikom ovde.

Uputstvo za postavljanje unutrsnje zavese za krovne prozore možete pogledati ovde:

has been added to the cart. View Cart
POZOVITE NAS