011/314-2063 060/0369-222 [email protected] Orsona Velsa 3 Novi Beograd, naselje Ledine

Profesionalna pokretna aluminijumska skela PS

Profesionalna pokretna aluminijumska skela PS sa dimenzijom osnove 70x250cm se može koristiti od 4m radne visine pa sve do 10m. Kupovinom aluminijumske skele sa određenom visinom, na primer 6m, u svakom trenutku su Vam dostupni dodatni delovi za nadogradnju i do 10m radne visine.

Prescaff

Profesionalna aluminijumska skela je pogodna za rad i na neravnim terenima, zbog lakog podešavanja točkova na potrebnu visinu. U slučaju potrebe za korišćenje aluminijumske skele na stepenicama je takođe pogodna, zbog jednostavnosti postavljanja potrebnih delova.

Visine i dimenzije

Profesionalni sistem aluminijumskih skela napravljen od modula, kako bi skela mogla biti postavljena na bilo koju visinu, kao i radna platforma koja se lako premešta na potrebnu radnu visinu. Zahvaljujući aluminijumskoj strukturi, skela se brzo montira i sistem je veoma lagan. Sistem ovakvih skela je bezbedan za rad i ovaj model je namenjen za rad na visinama od 4 metra 10 metara radne visine, sa kupovinom elemenata za nadogradnju skele.

 

Dimenzija platforme je 70x250cm. Točkovi su podesivi do 20cm visine. Nosivost je do 2kN/m2.

Ove skele su postale svakodnevni alat za majstore profesionalce kada je potrebna visina.

Za siguran rad na visini  Prescaff Prescaff PS pokretne aluminijumske skele.

 

Opis proizvoda

Profesionalna pokretna aluminijumska skela je namenjena za rad na visinama do 10m.

Profesionalna pokretna aluminijumska skela – Platformu je moguće postavljati na bilo koji stepenik rama na aluminijumskoj skeli. Razmak između stepenika na ramu je 25cm. Radne visine na pokretnim skelama se računaju kao visina koju možete da dohvatite rukama, kada stojite a platforma je podešena na najviši stepenik (po propisu). Radna visina na aluminijumskim skelama se računa 1,8m od visine platforme.

Opis profeisonalna pokretna aluminijumska skela

Profesionalna aluminijumska skela PS je u ponudi sa dimenzijom platforme 70x250cm. Ova aluminijumska skela je sa maksimalnom visinom platforme postavljenom do 8m.

Platformu na pokretnim aluminijumskim skelama možete podešavati na svaki stepenik platforme kako biste dobili željenu visinu. Aluminijumske ramove na skeli možete skidati i dodavati po potrebi visine same skele, postavljene za rad.

Cene profesionalne pokretne aluminijumske skele PS

Cena ovog modela pokretne aluminijumske skele se kreću od 102,500 dinara do 241,600 dinara. Prikazane cene su bez PDV-a.

 

Linkovi

Postavljanje pokretne aluminijumske skele za rad možete pogledati ovde.

Sve pokretne aluminijumske skele iz naše ponude možete pogledati klikom ovde.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Lagen DOO, Beograd
POZOVITE NAS